1 ting du angrer på at du ikke gjorde da du pakket flyttelasset

Si at du har lagret deler av ditt innbo i fire måneder, og nå endrer årstiden seg. Du skal ut på en høsttur, og du trenger turskoene som du vet ligger i en eske i boden. Når du ankommer boden er det fullt av møbler, og esker og poser som ser helt like ut. Du tar frem den første esken, åpner den, men det er ikke her skoene ligger. Du løfter blikket, og ser vantro på de 30 eskene som gjenstår, uten å ha en eneste idé om hvor skoene ligger.

Er det verdt å havne i denne situasjonen, for å spare et par minutter når du pakker ned det som skal lagres?

Å markere esker og poser kan føles slitsomt når du sitter midt i flytteprosessen. Du vil helst bli ferdig så raskt og enkelt som mulig, og da er det fort gjort å bare droppe å skrive noe på eskene. Men det kan hende du vil angre på det i ettertid.

Hva bør du markere?

Du kan gjøre det så enkelt at du ser hva du har lagt i esken, og skriver noen stikkord slik at du enkelt finner det igjen. Det kan også lønne seg å markere hvilket rom i huset esken hører til. Dersom du skal leie flyttehjelp eller får hjelp av andre til å bære det inn i boligen etter du har lagret, kan de enkelt plassere esken på riktig plass.

Har du spørsmål om våre minilager? Vi svarer gjerne!

Skriv inn søkefrasen og trykk "Enter"