Lager

Lager for ethvert behov, enten det er i forbindelse med flytting, oppussing, visning eller annet. Vi har også gode lagerløsninger for bedrifter.

Lager for ethvert behov

Lei et lager hos oss fra en måned til flere år. Vi tilbyr lager til privatpersoner og bedrifter. Våre avdelinger er sentralt lokalisert i en rekke byer i Norge. Vi løser ditt lagerproblem på en enkel og rimelig måte. Våre lagerenheter er plassert på bakkenivå, og du kan kjøre/rygge bilen helt opp til containeren. Vårt minilager er selvbetjent og døgnåpent for maksimal tilgjengelighet. Lagring blir ikke enklere enn dette. Hos oss kan du lagre enten private eiendeler eller bedriftens varer/utstyr. Vi har lager i flere størrelser og man har mulighet til opp/nedgradere lagerstørrelse etter behov.

Rimelig lager til leie

Vi vet at pris er viktig for våre leietakere. Istedenfor å tilby fordyrende ekstratjenester har vi valgt å kun tilby lager til en best mulig pris. Våre avdelinger er selvbetjente og dette gir en lavere pris for våre kunder. Vi leier ut lagerplass til privatpersoner og bedrifter i byer over hele Norge. Med vår drive-in løsning gjør vi det enklere for deg som kunde, enten du trenger kortvarig mellomlagring, eller lagerplass på permanent basis. Vi har også tempererte lagerboder ved en rekke avdelinger for de som ønsker det.

Drive-in lager

Med vår drive-in løsning kan du som kunde kjøre helt opp til lagercontaineren, for rask og enkel av- og pålasting av møbler og varer. Det er god adkomst for store og små kjøretøy ved våre lagerhotell. Man sparer mye tid ved å kunne kjøre helt frem til lagerdøra. Spesielt gir det store utslag når man skal bruke et flyttebyrå som fakturerer pr. medgått tid.

Temperert lager

Vi har mange avdelinger med klimatiserte lagerboder. Lageret holder stabile temperaturer. Sensitive gjenstander som eksempelvis antikviteter, pianoer og elektronikk kan således lagres trygt hos oss. Vi har også et moderne luftavfuktingssystem ved utvalge avdelinger, som sikrer stabil og lav luftfuktighet i lagerlokalene.

flytteesker-fra-ok-minilager

Oppbevaringsplass for privatpersoner

Lagercontainerne fra OK Minilager er en enkel og rimelig løsning. Våre lagerrom kan benyttes til mellomlagring eller som permanent ekstern lagerplass. Vi har også flere avdelinger med tempererte lagerboder for de som ønsker det. For å lese mer om vårt lager tilpasset privatpersoner, gå inn på siden privat lagring.

ok-minilager-logo-p-bygg

Lagerløsninger for bedrifter

Vårt konsept er populært blant bedrifter som trenger ekstra lager, enten på midlertidig eller permanent basis. Med vår drive-in løsning får man enkelt tilgang til det som oppbevares 24 timer i døgnet. Vi har også tempererte lagerboder for de som ønsker det. For å lese mer om vårt tilbud tilpasset bedriftsmarkedet, gå inn på siden bedriftslagring.

Skriv inn søkefrasen og trykk "Enter"