Chat with us, powered by LiveChat

Tjenester

Trenger du flyttehjelp? Vi kan anbefale et flyttebyrå i ditt område. Ta kontakt for ryddig og effektiv flytting.

Flyttehjelp i Oslo & Akershus

I Oslo og Akershus anbefaler vi å benytte seg av Majoren Flyttebyrå for flytteoppdrag. Majoren Flyttebyrå er totalleverandør av flyttetjenester som inkluderer nedpakking av flyttelasset, bæring og flytting til lageret, flyttevask, og tilbakelevering.
Kundenes behov og ønske vil alltid være retningsgivende i utførelsen av ett oppdrag. Hvor det å være fleksibel og løsningsorientert bedrift er essensielt.
Ønsker du å benytte deg av Majoren Flyttebyrå kan du kontakte dem direkte på tlf. 934 64 211 eller ved linken under for å få et tilbud på jobben.

Flyttetjenester i Trondheim

I Trondheim anbefaler vi Studbud til flytteoppdrag til og fra lageret. Dette flyttebyrået drives av Studenter, og tilbyr flytting til studentpris. Selskapet tar også på seg større flytteoppdrag for større boliger. Studbud hadde sin første flytting i 2010, og har siden hatt mer enn 4000 flytteoppdrag. De har lang erfaring og gode referanser. Mange av våre kunder ved avdelingene på Lade, Byåsen og Heimdal har fått hjelp av Studbud. For å få et tilbud på din flyttejobb kan du kontakte Studbud direkte på tlf. 452 67 156.

Flyttebyrå i Stavanger & Sandnes

For våre kunder som leier lager i Stavanger og Sandnes, anbefaler vi Ryfylke Flyttebyrå. Enten du trenger flyttehjelp for ditt lille lager på 1 kvadratmeter, eller flytting av hele boligen, kan Ryfylke Flyttebyrå hjelpe deg. De har erfarne flyttefolk og konkurransedyktige priser. Foruten flytting internt i distriktet, tar de også på seg flyttejobber til andre plasser av landet. Tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder har utelukkende vært positive, og vi kan således trygt anbefale Ryfylke Flyttebyrå. For å få et tilbud på din flyttejobb kan du kontakte dem direkte på tlf. 99 34 90 90.

Flyttetjenester i andre byer i Norge

Trenger du flyttehjelp i andre byer eller områder i Norge? Vi har minilager i flere store byer i Norge, og har erfaring med flere flyttebyrå. Ta kontakt med oss for å høre om vi kan anbefale et flyttebyrå i ditt område.

Skriv inn søkefrasen og trykk "Enter"