Tjenester

Trenger du flyttehjelp? Vi kan anbefale et flyttebyrå i ditt område. Ta kontakt for ryddig og effektiv flytting.

*OK Minilager har fått gode tilbakemeldinger fra våre leietakere på de flyttebyråene vi samarbeid med. OK Minilager tar imidlertid ikke ansvar for tjenestene som et samarbeidende flyttebyrå leverer til våre leietakere.

Flyttehjelp i Oslo & Akershus

I Oslo og Akershus anbefaler vi å benytte seg av Majoren Flyttebyrå for flytteoppdrag. Majoren Flyttebyrå er totalleverandør av flyttetjenester som inkluderer nedpakking av flyttelasset, bæring og flytting til lageret, flyttevask, og tilbakelevering.
Kundenes behov og ønske vil alltid være retningsgivende i utførelsen av ett oppdrag. Hvor det å være fleksibel og løsningsorientert bedrift er essensielt.
Ønsker du å benytte deg av Majoren Flyttebyrå kan du kontakte dem direkte på tlf. 934 64 211 eller ved linken under for å få et tilbud på jobben.

Flyttetjenester i Trondheim

I Trondheim anbefaler vi Studbud til flytteoppdrag til og fra lageret. Dette flyttebyrået drives av Studenter, og tilbyr flytting til studentpris. Selskapet tar også på seg større flytteoppdrag for større boliger. Studbud hadde sin første flytting i 2010, og har siden hatt mer enn 4000 flytteoppdrag. De har lang erfaring og gode referanser. Mange av våre kunder ved avdelingene på Lade, Byåsen og Heimdal har fått hjelp av Studbud. For å få et tilbud på din flyttejobb kan du kontakte Studbud direkte på tlf. 452 67 156.

Flyttebyrå i Stavanger & Sandnes

Trenger du et flyttebyrå i Stavanger eller Sandnes? Spør oss når du er i kontakt med oss om vi kjenner til noen som kan hjelpe deg.

Flyttebyrå i Vestfold

Vi har et samarbeid med Kongstein Transport, et flyttebyrå med nesten 100 års erfaring. Kongstein transport har blitt holdt i familien, og faglig kunnskap har gått i arv. I dag har de en fast stab av flyttekonsulenter som gjør sitt ypperste for at dine eiendeler skal transporteres trygt fra A til B.

Flyttetjenester i Bergen, Haugesund og  på Karmøy

Trenger du flyttehjelp i Bergen, Haugesund eller Karmøy? Da kan vi anbefale Flyttsmart. Flyttsmart er et nytt flyttebyrå, men flyttekonsulentene har lang erfaring fra bransjen. De kan frakte dine eiendeler trygt fra A til B. Les mer om Flyttsmart her.

Flyttetjenester i tidligere Østfold fylke

I tidligere Østfold fylke har vi et samarbeid med Sandmo Transport. Dersom du trenger hjelp med flyttingen kan Sandmo Transport stille med lang erfaring, gratis erfaring og prisgaranti. I tillegg til flyttehjelp kan de hjelpe deg med pakking, flyttevask og møbelmontering. Ta kontakt med oss, så henviser vi dere videre.

Flyttetjenester i andre byer i Norge

Trenger du flyttehjelp i andre byer eller områder i Norge? Vi har minilager i flere store byer i Norge, og har erfaring med flere flyttebyrå. Ta kontakt med oss for å høre om vi kan anbefale et flyttebyrå i ditt område.

Skriv inn søkefrasen og trykk "Enter"