Chat with us, powered by LiveChat

Tjenester

Vi samarbeider med et flyttebyrå som vi har lang erfaring med og som vi kan anbefale. Ta kontakt for ryddig og effektiv flytting.

Flyttehjelp i Oslo & Akershus

Våre samarbeidspartnere i City Moving tar på seg flytteoppdrag i Oslo og Akershus. Firmaet hjelper våre kunder med både små og store flytteoppdrag. City Moving er et flyttebyrå med erfarne flyttefolk med fokus på sikkerhet. De fleste oppdragene som City Moving hjelper til med er flytting av møbler og innbo, men de kan også hjelpe bedrifter med flytting av kontormøbler. De kjenner godt til vår lagerløsning, og kan således  gi deg et tilbud tilpasset dine behov. Ta kontakt med oss, så kan vi sette deg i kontakt med dem. Du kan også kontakte City Moving direkte på tlf. 920 92 278.

Flyttetjenester i Trondheim

I Trondheim anbefaler vi Studbud til flytteoppdrag til og fra lageret. Dette flyttebyrået drives av Studenter, og tilbyr flytting til studentpris. Selskapet tar også på seg større flytteoppdrag for større boliger. Studbud hadde sin første flytting i 2010, og har siden hatt mer enn 4000 flytteoppdrag. De har lang erfaring og gode referanser. Mange av våre kunder ved avdelingene på Lade, Byåsen og Heimdal har fått hjelp av Studbud. For å få et tilbud på din flyttejobb kan du kontakte Studbud direkte på tlf. 452 67 156.

Flyttebyrå i Stavanger & Sandnes

For våre kunder som leier lager i Stavanger og Sandnes, anbefaler vi Ryfylke Flyttebyrå. Enten du trenger flyttehjelp for ditt lille lager på 1 kvadratmeter, eller flytting av hele boligen, kan Ryfylke Flyttebyrå hjelpe deg. De har erfarne flyttefolk og konkurransedyktige priser. Foruten flytting internt i distriktet, tar de også på seg flyttejobber til andre plasser av landet. Tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder har utelukkende vært positive, og vi kan således trygt anbefale Ryfylke Flyttebyrå. For å få et tilbud på din flyttejobb kan du kontakte dem direkte på tlf. 99 34 90 90.

Skriv inn søkefrasen og trykk "Enter"