Trøndelag

I Trøndelag har vi 3 avdelinger. Alle avdelingene ligger i Trønderhovedstaden. Vi har ett minilager på Lade og ett minilager på Heimdal.

Ved begge disse avdelingene leier vi ut lagercontainere med drive-in tilgang. Ved avdelingen på Byåsen har vi tempererte lagerboder. Vi tilbyr lagerenheter til konkurransedyktige priser for privatpersoner og bedrifter som har behov for ekstra lagerplass i Trondheim.

LADE

Minilager til leie på Lade i Trondheim. Lagerboder i 3 størrelser; 3,4 kvm, 6,8 kvm og 13,8 kvm. Vi har lagerrom til for for eksempelvis studenter, familier som skal flytte, eller bedrifter som trenger ekstra plass. Se våre priser og mer informasjon om denne avdelingen ved å trykke på linken under.

LES MER

HEIMDAL

Lagerrom med drive-in tilgang til leie på Heimdal, 10 minutter sør for Trondheim Sentrum. Vi har flere ulike lagerstørrelser til leie. Vår lagerløsning passer både for eksempelvis studenter, familier som skal flytte eller pusse opp, eller småbedrifter som trenger ekstra plass.

LES MER

BYÅSEN

Nytt og moderne minilager på Byåsen i Trondheim. Denne avdelingen er et temperert og oppvarmet lager med optimale lagringsforhold for møbler og innbo. Enten du skal ha visning, flytte eller bare trenger mer plass, vårt nye lagerhotell i Trondheim er et tilgjengelig og rimelig alternativ.

LES MER

Trenger du lager et annet sted i landet?

Finn et lager og start lagringen allerede i dag

Skriv inn søkefrasen og trykk "Enter"