Slik fungerer det

Hos OK Minilager kan du bestille på nett og få tilgang til lageret så raskt du ønsker. Vi vet hvor stressende en flyttefase kan være. Med vår løsning gjør vi det enklere for deg å få tilgang til et tilgjengelig lager for dine eiendeler.

1. Finn din avdeling

Finn din nærmeste avdeling og se hvilke lagerstørrelser vi har tilgjengelige der. Bruk vår størrelsesberegner eller ring oss gjerne dersom du lurer på hvilken lagerstørrelse som passer for ditt behov. Vi er også tilgjengelig på e-post og chat for å veilede deg til å finne riktig lagerstørrelse for ditt behov.

2. Bestill på nett

Fyll ut og send inn reservasjonsskjemaet på vår nettside. Det tar kun et par minutter. Straks vi har mottatt bestillingen vil vi finne frem et ledig lagerrom til deg og sende deg en e-post med link til vår betalingsside. I kontorets åpningstid behandler vi bestillinger innen 10 minutter (hverdager 08-20 og helger 10-16).

3. Betaling med kort

Din lagerleie betaler du enkelt med bankkort etter å ha mottatt e-post fra oss. Det er ikke behov for bankbrikke eller bank-ID. Kun et vanlig VISA eller MasterCard. Straks betalingen er utført vil du motta en e-post med lagernummer og adgangskode. De leietakerne som velger å forskuddsbetale for 6 eller 12 måneder får tilsendt faktura istedenfor.

4. Flytt ting til lageret

Du drar til lageret på egen hånd på startdatoen. Lageret er selvbetjent og døgnåpent, slik at du kan sette i gang akkurat når det passer deg. Du åpner inngangsporten enten med telefonåpning eller en unik adgangskode. Lagerdøra åpner du med koden du har mottatt på e-post. Hengelås ligger klar innenfor døra på lageret.

Klar for å bestille lager?

Bestill lager enkelt på nett og få tilgang innen få minutter

Skriv inn søkefrasen og trykk "Enter"