Referanser

Våre medarbeidere jobber hver dag for å levere en kundeservice som overgår kundens forventninger.

Fornøyde kunder

Se et utvalg av omtaler fra noen av våre fornøyde kunder

  • Takk for god og vennlig service. Tørt og fint lager som passet utmerket for oss i forbindelse med flyttingen. Fantastisk god løsning at man kan kjøre helt frem til døra.

    STEINAR Asker
  • Glimrende løsning! Det hele ble en hastesak, og det var utrolig bra at dere kunne gi oss tilgang så raskt. Vi kommer defintivt til å bruke dere når vi trenger lager neste gang.

    VIGDIS Ullensaker
  • Takk for leieforholdet. Vi er meget fornøyde og kommer til å anbefale dere til de vi kjenner. Flytteprossessen var mye stress, men lageret gjorde ting ihvertfall litt enklere.

    KNUT Stavanger

55 positive omtaler på Trustpilot

55 av våre leietakere har skrevet en omtale om oss på Trustpilot. 48 av disse har gitt oss 5 av 5 mulige stjerner, mens de 3 øvrige har gitt oss 3 og 4 stjerner. Du kan lese samtlige omtaler på Trustpilot, og legg gjerne igjen en omtale selv.

Våre kunder elsker oss på Google+

På Google reviews har 26 av våre kunder skrevet en omtale om oss. Kollektivt har disse gitt oss 4,8 av 5 mulige stjerner. Vi er stolte av å kunne presentere alle disse positive omtalene. Trykk på linken under for å lese hver enkelt omtale.

Bestill lager enkelt på nett og få tilgang innen få minutter

Skriv inn søkefrasen og trykk "Enter"