Rabatter

Vi tilbyr rabatter til leietakere som forskuddsbetaler for 6 og 12 måneder. Vi har også andre utvalgte kampanjer og rabatter på våre allerede lave priser.

Forskuddsbetaling 6 mnd: 10% rabatt

Ved forskuddsbetaling for 6 måneder sender vi en faktura ved oppstart av leieforholdet. Det er 14 dagers betalingsfrist på fakturaen og du får 10 % avslag i leien. Du kan når som helst i leieforholdet velge å gå over til 6 måneders forskuddsfakturering med rabatt. Dersom du ønsker å avslutte før den forskuddsbetalte perioden utløper tilbakebetaler vi leien du har betalt for mye, men du mister rabatten på 10% for hele perioden.

Forskuddsbetaling 12 mnd: 15% rabatt

Ved forskuddsbetaling for 12 måneder sender vi en faktura ved oppstart av leieforholdet. Det er 14 dagers betalingsfrist på fakturaen og du får 15 % avslag i leien. Du kan når som helst i leieforholdet velge å gå over til 12 måneders forskuddsfakturering med rabatt. Dersom du ønsker å avslutte før den forskuddsbetalte perioden utløper tilbakebetaler vi leien du har betalt for mye, men du mister rabatten på 15% for hele perioden.

10 % studentrabatt

Vi gir 10 % studentrabatt på alle våre avdelinger og lagerstørrelser. Studentrabatten forutsetter gyldig studentbevis. Denne rabatten kan du kombinere med være øvrige faste rabatter. Dersom du eksempelvis er student og forskuddsbetaler for 12 måneder vil du oppnå en rabatt på 25%. Da blir det veldig billig lagerleie!

Klar for å bestille lager?

Bestill lager enkelt på nett og få tilgang innen få minutter

Skriv inn søkefrasen og trykk "Enter"