Markedets beste prisløfte

Vi er såpass sikre på de lave prisene våre at vi gir deg et prisløfte. Hvis du finner en tilsvarende lagerbod til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi prisen og gir deg i tillegg 10 % av mellomlegget tilbake.

Prismatch + rabatt på 10% av differansen

Klar tale fra kundene: Det handler om pris. OK Minilager har derfor fast lave priser på lagerleie. I tillegg har vi lansert bransjens beste prisløfte. Du kan derfor alltid være trygg på at du oppnår den laveste priser på minilager hos oss. Vi har flest avdelinger i Norge, og med våre stordriftsfordeler er vi prispresser´n i markedet. Vi kontrollerer ukentlige konkurrentenes priser, og dersom vi en sjelden gang har en høyere pris, justerer vi straks ned prisen. Dersom du likevel skulle finne et annet minilager med en lavere pris, sørger vi for prismatch + en rabatt tilsvarende 10% av differansen.

5 Enkle vilkår

• Tilbudet fra konkurrenten må være skriftlig
  • Lageret må ha en tilnærmet lik størrelse
  • Prisløftet gjelder for tilsvarende lager, enten kaldtlager eller temperert lager
  • Prisløftet gjelder inntil 30 dager etter din bestilling
  • Konkurrenten må være lokalisert i samme kommune som vårt minilager. Dersom vi har flere avdelinger i samme kommune, gjelder prisløftet for vår avdeling med lavest priser

Klar tale fra kundene:

Det handler om pris

Vi har spurt våre kunder om hva som er viktigst for dem ved valg av minilager-aktør. Pris, sikkerhet og lokasjon blir trukket frem som de viktigste kriteriene, i den rekkefølgen. OK Minilager har alltid vært prispresser´n på lagerrom, da vi vet at pris er viktig for alle være kunder. Hvorfor betale mer for lageret enn du må? Våre avdelinger er selvbetjente, og vi tilbyr kun lagerplass. Det gir oss en effektiv drift og lavere kostnader, slik at vi kan tilby lavere priser enn vår konkurrenter. Vi har samtidig stordriftsfordelene som våre konkurrenter ikke har. Velg OK Minilager, så er du trygg på å få den beste prisen på et trygt og tilgjengelig minilager nær deg.

Få oversikten over alle våre priser

Vi har laget en komplett prisliste for alle avdelingene

Skriv inn søkefrasen og trykk "Enter"