Mange fordeler

Det er mange gode grunner til å velge OK Minilager når du trenger lagerplass for en kortere eller lengre periode. Ta en titt på denne siden for å bli overbevist.

Døgnåpent lager

Våre avdelinger er åpne 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Har du et flyttelass som må settes på lager fem på tolv? Ikke noe problem. Våre leietakere har ubegrenset tilgang til lageret i hele leieperioden. Med din unike adgangskode og personlige nøkler til lagerboden kan du komme og gå akkurat når det måtte passe.

Enkel bestilling på nett

Bestilling og betaling gjøres enkelt via vår nettside. Lageret er selvbetjent og du kan få tilgang til lageret så snart du ønsker. Enklere blir det ikke.

  • Bestill og betal enkelt via vår nettside
  • Motta lagernummer og adgangskoder per e-post
  • Dra til lageret og sett tingene inn, akkurat når det passer deg.
temperert-lager5-liten

Temperert minilager

Ved våre avdelinger med tempererte lagerrom har vi optimale lagringsforhold for møbler og innbo. Vi sørger for at det ikke blir ekstreme temperaturer; hverken veldig varmt eller veldig kaldt. Vi har også et moderne ventilasjonsanlegg som sørger for stabil og lav luftfuktighet. Hos oss kan du være trygg på at alle dine eiendeler står lagret på en riktig måte.

containere-henger

Drive-in lager

Ved våre avdelinger med drive-in lager kan du kjøre bilen helt frem til lagerdøra. Dette er markedets enkleste lagerløsning. Lagercontainerne vi leier ut på disse avdelingene er ikke tempererte, men helt tette og tørre. Du kan således oppbevare det aller meste av møbler og innbo, uansett årstid. Våre avdelingen med drive-in lagercontainere er også markedets rimeligste lager.

Klar for å bestille lager?

Bestill lager enkelt på nett og få tilgang innen få minutter

Skriv inn søkefrasen og trykk "Enter"