Første leiemåned gratis for kunder av Majoren Flyttebyrå

Bestill flytting til lageret hos Majoren Flyttebyrå
– Vi gir deg den første månedsleien gratis.

Majoren Flyttebyrå

Majoren Flyttebyrå tilbyr rask og bekymringsfri flytting i Oslo. Selskapet har mer enn 10 års erfaring og leverer flyttetjenester til både private og næringslivet. Majoren Flyttebyrå har konkurransedyktige priser og erfarne flyttekonsulenter.

Første måned gratis!

Nye kunder hos OK Minilager som bestiller flytting hos Majoren Flyttebyrå får nå den første lagerleien gratis (30 dager)

  • Tilbudet gjelder for nye kunder ved våre avdelinger i Oslo
  • Tilbudet gjelder dersom flyttejobben er på minimum 5 timer
  • Tilbudet kan kombineres med andre kampanjer/rabatter
  • Gi beskjed til oss om at du har bestilt flytting fra Majoren for å få tilbudet

Klar for å bestille lager med 1. måned gratis?

Bestill lager enkelt på nett og få tilgang innen få minutter

temperert-lager5-liten

Oppvarmet minilager

Vi har 45 avdelinger med temperert lager. Ved disse avdelingene er lagerlokalet oppvarmet, og vi sørger for at det alltid er frostfritt. Lagerløsningen er tilpasset våre kunder som skal oppbevare alle typer eiendeler, også ting som kan være sensitive i forhold til temperatursvingninger. Hos oss kan du være trygg på at alle dine eiendeler står lagret på en riktig måte.

containere-henger

Drive-in lager

Ved våre avdelinger med drive-in lager kan du kjøre bilen helt frem til lagerdøra. Dette er markedets enkleste lagerløsning. Lagercontainerne vi leier ut på disse avdelingene er ikke tempererte, men helt tette og tørre. Du kan således oppbevare det aller meste av møbler og innbo, uansett årstid. Våre avdelingen med drive-in lagercontainere er også markedets rimeligste lager.

Skriv inn søkefrasen og trykk "Enter"