Tiller

Lagerplass for innbo i Trondheim Syd. Vi gjør det enkelt både for privatpersoner og virksomheter som har behov for kort- eller langtidslagring.

Tiller er et område syd for Trondheim. Tiller omfatter deler av Stasjonsbyen Heimdal, og områdene øst derfra til Nidelva. Tiller er først og fremst kjent for store næringsområder, med handelsarealer og næringsvirksomhet generelt. Privatpersoner som bor på Tiller kan leie lager hos OK Minilager på Heimdal, kun 5 minutter fra City Syd på Tiller. Dersom man skal ha visning, pusse opp huset, flytte, rydde, reise eller av en annen grunn trenger litt lagerplass, er OK Minilager et tilgjengelig og rimelig lageralternativ i denne delen av Trondheim.

Vårt lager er også en optimal løsning for små-bedrifter som trenger lagerplass til arkiver, verktøy, varelager o.l.  Lageret bestilles enkelt på nett, og man kan sette inn ting i lageret når som helst. Lagerløsningen er selvbetjent og man kan kjøre helt frem til lagerdøra for rask inn – og utlasting av møbler og innbo. I forbindelse med eksempelvis flytting kan det forøvrig være greit å kaste ting man ikke lengre har behov for. Da er det praktisk at gjennvinningsstasjonen i Trondheim ikke ligger langt unna vårt lager på Heimdal.

Bestill lager enkelt på nett

Bestill lager enkelt på nett og få tilgang innen få minutter

Skriv inn søkefrasen og trykk "Enter"