Storo

Utleielager for møbler og innbo i Oslo

Knutepunktet Storo er en sentral del av Oslos ytre by, rett ved ring 3. Kanskje mest kjent er området for Storo Senter, og det er både mye næringsvirksomhet og etterhvert også en del boliger i området. Er du en av dem som allerede bor i området, eller planlegger å flytte dit og trenger en lagerplass i nærheten?

Vi har flere minilager som ikke ligger langt unna. Leter du etter avdelingen nærmest deg kan du skrive inn adressen din her, og se hvilke minilager som er i nærheten. En av våre fire avdelinger i bydel Alna kan være et godt alternativ. Alle våre avdelinger er døgnåpne (unntak: Grünerløkka 06-00) og egner seg godt for lagring av møbler og innbo. Du kan velge mellom minialger med klimakontroll, eller lagercontainere hvor du kan kjøre helt inntil lagerdøren.

Det kan være praktisk med et minilager i flere situasjoner. Dersom du skal flytte, kan du spare både tid og penger på å mellomlagre til det nye hjemmet er klart til å flyttes inn i. Ved oppussing kan du få unna møbler og innbo, for å unngå at de står i veien og at de blir skadet i prosessen. Mange har også mindre bodplass i nye leiligheter, så en ekstra lagerbod til sesongartikler, møbler og klær kan gjøre rom for det som blir brukt jevnlig hjemme.

Bestill lager sentralt i Oslo

Enkel bestilling på nett. Start lagringen allerede i dag.

Skriv inn søkefrasen og trykk "Enter"