Møt våre medarbeidere

Våre medarbeidere jobber hver dag for å levere en kundeservice som overgår kundens forventninger.

OK Minilager ble startet av gründerne Gustav Søbak og Fabian Søbak i 2009. I dag er vi fremdeles en familiebedrift, men vi har fått med oss flere dyktige medarbeidere på laget. Vi tror gode kundeopplevelser handler om å imponere kunden med enkle nettløsninger og personlig kundeservice. Ettersom våre avdelinger er døgnåpne har vi også et mantra om at vi alltid skal være tilgjengelige for kunden, enten via telefon, mail, chat eller sosiale medier.
Våre medarbeidere har flere års erfaring med kundeservice. Vi vet hvor viktig det er for våre kunder å få gode råd og veiledning når de skal riktig lagerløsning og lagerstørrelse. En flytteprosess kan eksempelvis være veldig stressende. Våre kompetente medarbeidere er tilgjengelig for å besvare dine spørsmål og sørger for at mellomlagringen i hvert fall blir stressfri. I tillegg til personlig kundeservice har vi også informasjon tilgjengelig på nett.
 • KENNETH SOUSA
  KENNETH SOUSA Kontormedarbeider

  Kenneth har arbeidet hos oss siden 2013. Dersom du ringer oss er det sannsynligvis Kenneths blide stemme du vil høre i den andre enden.

 • Vegard Skrede
  Vegard Skrede KONTORMEDARBEIDER

  Vegard har jobbet hos oss siden 2016. Han arbeider på vårt kontor og hans arbeidsoppgaver er hovedsakelig kundebehandling.

 • LAURAS MELNIKAS
  LAURAS MELNIKAS NYETABLERINGER

  Lauras har jobbet hos oss siden 2011. Han arbeider med praktiske og tekniske oppgaver knyttet til våre nye avdelinger.

 • FABIAN EMIL SØBAK
  FABIAN EMIL SØBAK DAGLIG LEDER

  Fabian er med-gründer og daglig leder i OK Minilager. Han har jobbet med utleie av minilager siden 2008. Mobil: 924 29 438

 • GUSTAV SØBAK
  GUSTAV SØBAK Driftsansvarlig

  Gustav er medgrunnlegger i OK Minilager. Gustav sørger for den løpende driften ved alle våre avdelinger. Mobil: 920 38 563

 • CHRISTOPHER JØRGENSEN
  CHRISTOPHER JØRGENSEN Kundeservice

  Dersom du kontakter oss på telefon, mail eller chat på kveldstid eller helger er det Christopher som besvarer dine henvendelser.

 • Daniel Mitkov
  Daniel Mitkov Driftsmedarbeider

  Daniel startet å arbeid hos oss våren 2015. Han jobber hovedsaklig med praktiske oppgaver ved våre nye tempererte avdelinger.

 • Balder Kjøs
  Balder Kjøs Kundeservice

  Balder jobber på kundeservice i helgene. Dersom du har spørsmål er Balder tilgjengelig på chat og telefon fra 10-16 lør-søn.

Start typing and press Enter to search